Wat Zijn De Stappen Die Nodig Zijn Om Te Nemen Wanneer U Geen E-Mail Ontvangt?

Wanneer u Hotmail-service gebruikt, komt er een situatie voor wanneer u geen bijlage in uw postvak kan ontvangen. Er kunnen een aantal redenen zijn die verantwoordelijk zijn voor deze situatie; Hotmail-ondersteuning vertelt u enkele belangrijke redenen in deze blog. Lees de redenen zorgvuldig door en u kunt dit probleem op een moment oplossen. U kunt deze stappen een voor een proberen en iedereen kan een reden zijn voor deze situatie.

Bijlage Kan Virus Bevatten

Aangezien dit een zeer veilige e-mailclient is en voorkomt dat de gebruikers besmet raken en dat mogelijk zou zijn, krijgt u hiervoor geen e-mails. Een gebruiker kan geen e-mail sturen en ontvangen als het virus bevat.

Antivirus Applicatie Laat Geen Bijlagen Toe

Deze postdienst staat haar gebruikers niet toe om een email te verzenden en te ontvangen als het een geïnfecteerd bestand bevat. Deze infectie kan plaatsvinden door online te surfen en het kan mogelijk zijn dat de geïnstalleerde antivirusprogramma het moeilijk maakt. U kunt dit probleem controleren door tijdelijk uw antivirus uit te schakelen.

Bijlage Is Te Groot Om Te Ontvangen

Het is mogelijk dat een bijlage die u hebt ontvangen te groot is en u zou moeten weten dat uw mailclient u geen bestand meer dan 20 MB kan verzenden. Om dit op te lossen, kan men hulp krijgen van zijn ondersteunende team.

Oneven extensies zijn niet toegestaan

Een uitbreiding gerelateerd probleem kan een probleem opleveren en ook een probleem veroorzaken bij het openen van Gmail. Het kan een groot probleem achter dit probleem zijn, die automatisch alle inkomende berichten afwijst.

Gebrek aan ruimte in de opslagruimte

Gebrek aan ruimte is een van de belangrijkste redenen voor dit probleem, als je mailbox vol is, dan kan je geen e-mails ontvangen. Dus, het is nodig om te controleren of uw mailbox ruimte heeft of niet. U kunt uw inbox leegmaken door de irrelevante e-mails te verwijderen.

U kunt verbinding maken met Hotmail klantenservice Nederland team en bespreken de vraag die u heeft. U moet verbinding maken met het ondersteuningsnummer.

Omvang van de ondersteuning voor Hotmail
  • Wachtwoord vergeten
  • Tijdelijke geblokkeerde Hotmail-account
  • Account hacked
  • Probleem om Inbox / formulieren / mappen te openen
  • Versterk de beveiligingsfuncties om Spam mails te blokkeren
  • Kan bijlage niet openen
  • Kan geen herstel-ID
  • Kan niet inloggen pagina openen